Top Guidelines Of آنفولانزا سینمایی
Top Guidelines Of آنفولانزا سینمایی
Blog Article
ابتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت، فشارخون بالا، بیماری قلبی و عروقی، بیماری مزمن تنفسی
شستشوی مرتب دستها با آب و صابون یا شویندهی مناسب دست
در ادامهی این مقاله به روشهای درمان بیماری ذات الریه و تب میپردازیم.
هر چقدر داروی ضد ویروس را زودتر دریافت کنید، اثربخشی آن بیشتر است. تحقیق در مورد بهترین دارو برای آنفولانزا نشان داده است که مصرف داروی ضد ویروس را باید ظرف ۴۸ ساعت پس از بروز علائم شروع کنید.
در کودکان تمایز قائل شدن بین بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی کار دشواری است. اگر فرزندتان تب بالا یا سایر علائم شدید را ندارد، احتمالا به سرماخوردگی مبتلا شده است.
در صورت دسترسی نداشتن به آب و صابون، از ضد عفونیکنندههای دست استفاده کنید.
سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها میتواند منجر به بستری یا مرگ و میر در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماریهای چگونه آنفولانزا را درمان کنیم تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، میشوند.
آب نمک را میتوان با افزودن ۱ قاشق چایخوری نمک به ۲۵۰ میلی لیتر آب آشامیدنی و مخلوطکردن تهیه کرد. لازم است در هنگام غرغره مراقب باشید که آب نمک را قورت ندهید.
بهعلاوه، به دلیل جهشهای مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.
همانند نوع آ، نوع بی نیز علائم بسیار شدیدی دارد اما تنها تفاوت این نوع ویروس با نوع ای، این است که علاوه بر بروز مشکلات تنفسی، باعث به وجود آمدن اختلال در دستگاه گوارش نیز میشود.
زنانی که در سهماهه دوم یا سوم بارداری خود در فصل آنفولانزا خواهند بود.
برخلاف بیشتر آنفولانزاها که کودکان و سالمندان را دچار میکند، این بیماری باعث مرگ بسیاری از جوانان گردید.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
مهمترین روش، درمان حمایتی و درمان خانگی آنفولانزا است. استراحت، نوشیدن مایعات و شستشوی گلو و بینی با محلول آبنمک به بهبود علائم کمک میکند.